Luxusní venušiny kuličky CherryBalls

Kód: 978
Neohodnoceno
Značka: DAALO
359 Kč
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
27.6.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Venušiny kuličky se zajímavým zpracováním upoutají už na první pohled. Kombinace barev, jemný příjemný materiál, naprosto nehlučné a velmi diskrétní. Vhodné pro každou ženu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Venušiny kuličky se zajímavým zpracováním upoutají už na první pohled. Kombinace barev, jemný příjemný materiál, naprosto nehlučné a velmi diskrétní. Vhodné pro každou ženu.
Na povrchu naleznete menší vypouklé hrbolky (4 na každé kuličce- viz. foto), uvnitř kuliček jsou zase pro měnu menší kuličky (při pohybu vytváří vibraci). Obě kuličky jsou spojeny pevnou stopkou a upevněny na šňůrce (určené k vyndávání z vagíny). Vodě odolná úprava, určená pro snadné umývání.  Doporučujeme používat lubrikační gel pro snadnější zavádění a manipulaci.


Upozornění!!
Spotřebitel nemůže uplatnit právo na odstoupení od smlouvy do 14 dní v případě, kdy to vylučuje charakter zakoupeného zboží. Tím se rozumí zejména použité (vyzkoušené) zboží,kdy prakticky dochází k nemožnosti jeho použití jinou osobou (jiným kupujícím) s ohledem na obecné zásady hygieny a ochrany zdraví.
 

Materiál:

Kvalitní, nealergení . Na dotek pak tvrdý, hladký, uprostřed  jsou ohebné. Materiál je celkově poměrně tvrdý kvůli tomu, aby dobře kuličky "vibrovaly" - vnitřní kovová kulička musí narážet na stěny většího obalu, který, kdyby byl měkký, nárazy by utlumil. 

 

Kuličky jsou také zdravotní pomůcka:

Většina lidí má Venušiny kuličky zařazeny jako erotickou pomůcku, ale málokdo ví, že tyto nenápadné kuličky dokážou i pomoci. Je to vlastně takové sympatické 2v1 - navodí své nositelce slastné pocity, a přitom jí ještě nenápadně pomohou zpevnit pánevní dno. Nejen že díky tomu bude mít ona i partner větší požitek při intimních chvilkách, ale navíc je to skvělá prevence proti samovolnému úniku moči.

Princip Venušiných kuliček spočívá v tom, že se při pohybu rozhýbe ta nejmenší kulička, která pak rozvibruje stěny větší kuličky, které spolu s pohybem a dorážením na ostatní kuličky vytvářejí energii, čímž stimulují vaginální svalstvo. Jako vedlejší produkt pak vyvolávají i příjemné pocity a vzrušení. Aby mohlo dojít ke stimulaci, je zapotřebí nějakého pohybu, například běh, chůze, jízda na kolečkových bruslích a podobně.

Při stimulaci vaginálního svalstva dochází k jeho dráždění a ženy se podvědomě snaží kuličky uvnitř sebe udržet. Při této aktivitě zatínají vaginální svalstvo a svalstvo pánevního dna, které tímto způsobem posilují a zpevňují. Výsledkem je pak pevné pánevní dno, které tolik ženy potřebují, aby se cítily dobře, sebejistě a uvolněně.

Ochablé pánevní dno ženy může začít trápit již v průběhu těhotenství, právě proto lékaři zařazují mezi základ cvičení v těhotenství i cviky na posílení pánevního dna. I přesto, celou řadu žen po porodu trápí ochablé a povolené svalstvo pánevního dna, kdy se potýkají s nepříjemnými prožitky při náhlém kýchnutí a kašli. Této slabé inkontinenci se však dá právě zamezit s pomocí speciálních cviků – tzv. Kegelových cviků, jejichž součástí je mimo jiné i využití Venušiných kuliček. 

 

Záruka 24 měsíců.

Doplňkové parametry

Kategorie: Erotické zboží
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.15 kg
MSV: ZAPSAT
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

DAALO™ Czech Distribution