Bambusové uhlí pro bělení zubů Teeth Whitening

Kód: 2572
Neohodnoceno
Značka: DAALO
175 Kč
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
27.6.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Dokonalý úsměv s řádkou bílých zubů, to je sen každého muže i ženy. Nyní už mohou mít bílé zuby opravdu všichni, bez rozdílu jejich původního zabarvení zubů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dokonalý úsměv s řádkou bílých zubů, to je sen každého muže i ženy. Nyní už mohou mít bílé zuby opravdu všichni, bez rozdílu jejich původního zabarvení zubů. Stačí každý den používat kromě zubní pasty i zázračný prášek a vaše zuby budou krásně bílé. 

 

Černé uhlí pro bělení zubů Teeth Whitening jednoduše nasypete na kartáček s pastou na zuby a čistíte tak, jak jste zvyklí. Zuby jsou ihned po prvním použití bělejší a po dalších použitích si už rozdílu všimne i vaše okolí. Žluté zbarevní zubů může způsobovat časté pití kávy, červeného vína, kouření i špatná hygiena.

Uhlí proto doporučujeme používat každý den, ráno i večer a stačí vám použít opravdu malé množství. Bambusové uhlí účinně vyčistí všechny nečistoty na zubech, zlikviduje zubní plak a zničí žluté zbarvení.

 

Vaše zuby jsou zářivě čisté, bílé a váš dech je krásně svěží. Bambusové uhlí pro bělení zubů Teeth Whitening je naprosto nezávadné mohou ho tak používat i vaše děti.

Užívejte si bílé zuby a svěží dech a nezapomeňte se usmívat, vždyť dokonale bílé zuby jsou tak sexy.

  • Složení: bambusové uhlí
  • Hmotnost: 30 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika a zdraví
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.15 kg
Barva: černá
MSV: zapsat
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

DAALO™ Czech Distribution