Nefritový masážní váleček na obličej, 15673

Kód: 3834
Neohodnoceno
Značka: DAALO
139 Kč
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
17.6.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Nefritový masážní váleček pro domácí masáž obličeje. Zlepšuje krevní oběh, podporuje fungování lymfatického systému a uvolňuje obličejové svaly.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Masážní váleček z nefritu přenáší přírodní energii kamene, pomáhá udržovat pleť pružnou a obnovuje její mladistvý vzhled. Zlepšuje krevní oběh, podporuje fungování lymfatického systému a uvolňuje obličejové svaly. Redukuje tmavé kruhy a otoky kolem očí a zmírňuje bolesti hlavy. Masážní váleček lze použít také k masáži krku na odstranění dvojité brady. Pomáhá také k účinnějšímu vstřebání krémů a pleťových přípravků.

Nefritu byly již od pradávna připisovány léčivé účinky. Už staří Číňané věřili v jeho očistnou sílu. Oblíbené byly i nejrůznější druhy šperků a amuletů, kterým se přikládaly léčivé účinky, např. detoxikace organizmu, léčení zánětů ledvin i močových cest. V duševní oblasti se věřilo, že nositel nefritu nabude duševního klidu a vyrovnanosti, získá klidný a nerušený spánek, uleví se mu od bolesti hlavy, tlumí agresivitu a pomáhá utišit žal.

Pokud se chcete co nejrychleji zbavit otoků, můžete váleček umístit na několik minut do mrazáku, a takto chladným válečkem masírovat obličej. Stejně tak je možné váleček na chvíli ponořit do teplé vody. Takto nahřátý váleček pak pomáhá zvětšovat póry, čímž se urychluje vstřebávání krému do pokožky. Pro optimální účinky masáž provádějte pravidelně jednou denně 10-15 minut. Je možné jej používat i na jiné části těla.

Technické specifikace:

  • Materiál: nefrit
  • Barva: zelená
  • Hmotnost: 80 g
  • Větší váleček: 5 cm
  • Menší váleček: 2 cm
  • Celková délka: 14,5 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Péče o pleť
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.08 kg
MSV: ZAPSAT
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

DAALO™ Czech Distribution